joi, 7 iunie 2007

inca o zi a trecut...simt cum se apropie vacanta si asta ma face sa simt ca inlauntrul meu se ascunde un demon care sta sa iasa la suprafata,care fierbe si de abia isi mai poate ascunde adevarata infatisare!!! eh...dar asta e acum!


"inca putin dudutzule si scapi! inca putin! nu'ti da drumul!sa nu care cumva sa pici si sa te julesti? oare ce o sa zica mama?!?"

si nu e numai scoala pe care o diger cu greu!mai este ceva!!!este ceva ascuns in mine-in mintea mea,in inima mea- dar nu pot sa'mi dau seama ce anume este exact...oare ce o fi acel ceva?

"ai grija dudutzule sa nu te arzi!!! sa stai departe de tot ce arde!!"

as putea sa zic ca sentimentul se poate asemana cu o nesiguranta,o frica,poate chiar iubire...sau chiar mai multe sentimente amestecate. nesiguranta de ce? probabil de teama de a nu mai repeta celesi greseli care le'am facut pana acum(prosteste as putea sa zic). frica? probabil de a iubi din nou...de fiecare data cand am facut'o am avut de suferit si desi totul a trecut, eu continui sa nutresc aceleasi sentimente pt aceleasi persoane,numai ca experientele prin care ajm trecut mi-au oferit o capacitate superioara de analiza a proprilor sentimente. iubire? iubire pentru ce?
hai sa vedem...viata-nu pot sa fac aceasta afirmatie deoarece nu pot spune ca iubesc un lucru ale carui taine nu le cunosc. pt o persoana anume?...nu e genul acela de iubire...e o amintire a unor iubiri posibile si imposibile...atatea fragmente imi trec prin minte si suflet....

prima intalnire...
primul "vrei sa fi prietena mea?"
primul sarut...
prima soapta de dragoste...
prima cearta...
primul "te iubesc! ce nu intelegi din asta!!!"
primul "de ce ma faci sa sufar???nu vezi cat tin la tine?"
prima despartie...

durere....
durere...
durere....


"da dudutzuleee!!!doare!! dar asa e lumea-rea! lasa dudutzule ca trece...ai ranit si ai fost ranita la randul tau...dar lasa ca o sa inveti sa iubesti din nou! o sa inveti sa traiesti din nou!!! o sa inveti sa nu mai cazi la pamant si sa'ti rupi aripile ca un pui!!! tu dudutzule trebuie sa fi tare!trebuie sa le demonstrezi ca meriti cu adevarat sa fi iubita!!! da dudutzule!!!crede-ma!!!meriti!!!"



oare?oare merita macar unul dintre noi sa fie iubit cu adevarat?!!?
nu stiu...
dar ceea ce stiu este ca merita sa mergi mai departe...sa o iei iar de la capat...si iar vei avea parte de un nou sentiment de iubire,cu totul diferit fata de primul dar in acelasi timp la fel de intens-posibil chiar mai puternic....dar intotdeuna altul...!!!



posibil sa fie regretul unor iubiri trecute...da!!!posibil!!!numai cand ma gandesc simt cum se reaprinde in mine focul acela!!!da....asta trebuie sa fie....
mai ales ca vine vara...vara...vara...
doamne!!! ce mult te'am iubit in acea vara!!!cat m'ai facut sa sufar!! cat de mult te'am urat!!!cat de mult te iubesc...de ce oare!?!? ce ai avut tu mai special!?!?


"nu dudutzule!!!nu plange!!!a trecut!!!acum e foarte departe!!!nu te mai gandi la el!nu merita!!!tu nu ai facut decat sa il iubesti,sa'l lasi sa iti descopere toate tainele...el n'a faqut decat sa se indeparteze..."


de ce de fiecare data cand ai un lucru la care ai ravnit foarte mult timp parca nu il mai vrei cu atat intensitate si iti dai seama de cat ai tinut la el numai dupa ce il pierzi!!?!?!?de ce!?!?!? de ce?!!?!?!?!?!?!